Financiering

KOPEN MET FINANCIERING

De garageboxen van Multicomplex zijn onroerend goed, waarvan het eigendom wordt geregistreerd in het Kadaster. Het is mogelijk om een financiering op dit eigendom af te sluiten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Financieringsvormen

De mogelijkheden en financieringsvormen zijn afhankelijk van het gebruik van de box. Gaat u deze bijvoorbeeld zakelijk of privé gebruiken? Ook kan het zijn dat u één of meerdere boxen wilt kopen als belegging. In alle gevallen wijzen wij u het liefste door naar uw vaste bank. Zij kennen uw financiële situatie en kunnen gemakkelijk en snel beoordelen wat voor u de mogelijkheden zijn.

Financieren kan zowel in hypotheekvorm als op basis van een persoonlijke lening. Bij een hypotheek wordt de garagebox als onderpand genomen. Er zijn diverse varianten mogelijk. Een persoonlijke lening kan worden aangegaan voor een kortere periode. De looptijd, rente en termijnbedragen worden met u overeengekomen.

Een krediet bij uw bank is ook een optie.
Mocht de bank geen uitkomst bieden, dan zijn er diverse andere partijen die leningen verstrekken, veelal persoonlijke leningen. Mocht uw bank stukken van ons nodig hebben, dan leveren wij deze uiteraard graag aan.

Businessmen calculate investment expansion business, saving mone