Multicomplex Kerkrade Eygelshoven

Adres: Albert Thijsstraat 4 G1 t/m G34, 6471 WX Eygelshoven
TE KOOP EN TE HUUR
UNIEK IN DE GEMEENTE KERKRADE!
OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY
4 VERSCHILLENDE TYPES MET ZEER RUIME AFMETINGEN | 34 UNITS | 4 PRIVÉ PARKEERPLAATSEN

Na de realisatie van inmiddels 8, erg succesvolle garageparken door heel Nederland zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw kleinschalig, hoogwaardig afgewerkt project gaan realiseren in Kerkrade Eygelshoven.

Kerkrade is een stad in het zuidoosten van Limburg met veel bedrijvigheid. Wij schatten dat de vraag naar opslag- en bedrijfsboxen erg hoog is. Wij hebben er bij dit project voor gekozen om alles ruim op te zetten en veel extra grote boxen te plaatsen. Dit project is daarmee ook zeer geschikt voor het stallen van grote werkbussen en campers. De hoge units van 3,5 meter hebben een inrijhoogte van ongeveer 3 meter.

Deze locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, particulieren die goederen willen opslaan of doe-het-zelvers. De perfecte oplossing voor ondernemers waarvoor een bedrijfshal te groot is.

Garagebox Eygelshoven Multicomplex
Voorlopig staat de oplevering gepland voor najaar 2023. Deze oplevering kan mogelijk eerder plaats vinden maar in de huidige markt is er veel onzekerheid met de levertijd van materialen.