Multicomplex Tilburg


Adres: Puccinistraat 21, 5049 GT Tilburg
Multicomplex Tilburg is een relatief klein garagepark op een binnenwijks bedrijventerrein aan de Puccinistraat 21 in Tilburg Noord. De goede verbinding naar de ringbanen, randwegen (N261 & N65), snelwegen (A58 & A59) en het centrum van Tilburg maken de locatie van Multicomplex Tilburg geweldig.
De 28 multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen zijn beschikbaar in 5 verschillende afmetingen.

De boxen zijn voorzien van een breed scala aan faciliteiten en beschikken ieder over een eigen postadres. Het terrein is zelfs voorzien van toilet, wasbak en wateraansluitingen. De veiligheid op het terrein is van een zeer hoog niveau. Het terrein is omringd door muren en de ingang is voorzien van een automatische schuifpoort en loopdeur. Het gehele complex is voorzien van camerabewaking.

In tegenstelling tot de grotere garageparken heeft Multicomplex Tilburg met 28 garageboxen een relatief kleinschalig karakter. In combinatie met de efficiënte indeling van het park biedt dit de mogelijkheid zeer exclusief en optimaal gebruik te maken van de diverse faciliteiten zoals parkeerplaats op eigen terrein, toilet en water.