Multicomplex Hem

Adres: Driebanweg 6-8, 1607 ML Hem

TE KOOP EN TE HUUR | UNIEK IN DE OMGEVING VAN HEM, ENKHUIZEN EN HOORN!
OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY | 5 VERSCHILLENDE TYPES MET RUIME AFMETINGEN | 47 UNITS

Na de realisatie van inmiddels 9, erg succesvolle garageparken door heel Nederland zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw kleinschalig, exclusief en hoogwaardig afgewerkt project gaan realiseren in Hem op bedrijventerrein Zuiderkogge. Dit project zal over meer faciliteiten beschikken dan het gemiddelde garagepark (o.a zal op dit park elke box voorzien worden van een alarm).

Kiest u voor bedrijventerrein Zuiderkogge, dan kiest u voor werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte. In een stimulerende omgeving op een bijzondere plek aan de Westfriese Omringdijk. Drechterland is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen. Bedrijven zijn hier van harte welkom! De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat met een bijbehorende optimale dienstverlening.

Deze locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, particulieren die goederen willen opslaan of doe-het-zelvers. De perfecte oplossing voor ondernemers waarvoor een bedrijfshal te groot is.

Multicomplex Hem