Multicomplex Breda

Adres: Oude Leijstraat 4, 4817 ZR Breda

TE HUUR
UNIEK IN DE GEMEENTE BREDA!
OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY
3 VERSCHILLENDE TYPES MET RUIME AFMETINGEN | 27 UNITS

Na de realisatie van inmiddels 9, erg succesvolle garageparken door heel Nederland zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw kleinschalig, exclusief en hoogwaardig afgewerkt project hebben gerealiseerd in Breda.

De omgeving wordt bepaald door representatieve bedrijfsobjecten, met een diversiteit aan bedrijven in de sectoren handel, nijverheid en dienstverlening. De afgelopen jaren zijn daar retail en leisure functies aan toegevoegd, hetgeen het voorzieningenniveau en de dynamiek in positieve zin heeft beïnvloed.

Deze locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, particulieren die goederen willen opslaan of doe-het-zelvers. De perfecte oplossing voor ondernemers waarvoor een bedrijfshal te groot is.

Garagebox Breda
Breda is een stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Multicomplex Breda wordt gebouwd op bedrijventerrein Hoogeind, gelegen aan de zuidoost kant van Breda.