Beleggen

Een belegging bij Multicomplex, een slimme keuze!

✅Een duurzame investering van hoogwaardig beton
✅Goede locaties
✅Grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag
✅Onderhoudsvrij, dus minimale onderhoudskosten
✅Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
✅Bruto aanvangsrendement van circa 8%
✅Met een indexatie clausule in het huurcontract
✅Aantrekkelijke koopsommen (vrij op naam, BTW verrekenbaar, zonder overdrachtsbelasting)
✅Reële kans op waardestijging in de toekomst van uw eigen onroerend goed; hoge kwaliteit en onderhoudsarm
✅Vrij verhandelbaar zonder looptijd of beperking
✅Verhuurbaarheid voor een zeer ruime doelgroep
✅ Multicomplex; een betrouwbare partner met een bewezen concept
✅ Volledige vrijheid om het verhuurbeheer eenvoudig zelf te doen of uit te te besteden
De garageboxen van Multicomplex zijn een uitstekende investering. Aangezien spaarrekeningen steeds minder spaarrente opleveren, zoeken investeerders naar alternatieven met een interessanter rendement. Het investeren in een garagebox is door het hoge rendement een zeer gunstig alternatief met een relatief lage instapdrempel ten opzichte van andere vastgoedbeleggingen.

Steeds meer mensen ontdekken deze nieuwe manier van beleggen en besluiten om één of meerdere garageboxen te kopen. De verhuur van een garagebox geeft een stabiel maandelijks inkomen. Daarnaast biedt een garagebox heel wat voordelen ten opzichte van andere vastgoedinvesteringen. Bent u recent ook op het idee gekomen om een garagebox te kopen als belegging? Dan bent u bij Multicomplex aan het juiste adres!

Waarom beleggen in garageboxen bij Multicomplex?

Multifunctionele, zelfstandige garageboxen zijn tegenwoordig erg in trek bij particulieren en kleine ondernemers. De verwachting is dat deze vraag blijft stijgen. Een hoogwaardige garagebox met de juiste faciliteiten stijgt in waarde en biedt een aantrekkelijk rendement. Dit maakt het zeer interessant voor bedrijven en particulieren die opzoek zijn naar een belegging met weinig risico.

BREDE DOELGROEP

Investeren in deze vorm van vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en mkb’ers die behoefte hebben aan betaalbare zelfstandige bedrijfsruimtes. Onder klusbedrijven bestaat een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap en machines en er zijn internetondernemers die behoefte hebben aan goede magazijnruimte voor hun voorraad. Ook zoeken steeds meer zelfstandigen in de bouw en techniek ruime werkplaatsen om hun opdrachten voor te bereiden. Daarnaast zijn er veel particulieren die op zoek zijn naar een garagebox om bijvoorbeeld een klassieke auto te parkeren of omdat ze wat extra ruimte zoeken om te klussen of voor opslag.

WAT BIEDT MULTICOMPLEX?

Multicomplex voorziet bedrijven en particulieren van een beveiligd terrein met bedrijfs-, werk-, opslag- en stallingsruimten in de vorm van garageboxen. De prefab betonnen garageboxen hebben verschillende afmetingen, zijn voorzien van een scala aan faciliteiten en hebben ieder een eigen postadres. Elk park is voorzien van toilet, wasbak en wateraansluiting. De veiligheid op het park is van een zeer hoog niveau.

RENDEMENTS VOORBEELD

Berekening op basis van Box type A Multicomplex Tilburg

Investering Box Type A €19995
Verhuurprijs per maand €139
Huurinkomsten per jaar € 1668
BRUTO AANVANGSRENDEMENT 8,3%

Berekening op basis van Box Type D Multicomplex Tilburg

Investering Box Type D €28995
Verhuurprijs per maand €199
Huurinkomsten per jaar € 2388
BRUTO AANVANGSRENDEMENT 8,2%